mai19 , 2024

Ionela Cozmiuc o cunoaște pe colega de barcă Mariana Dumitru

Related

Share


Echipajul dublu vâsle feminin categorie uşoară al României, format din Ionela Cozmiuc și Mariana Dumitru, a fost prezent în studioul emisiunii „Drumul spre Paris”, realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

Cele două sunt calificate deja la Paris, după ce, pe 7 septembrie 2023, după o cursă cu un finiş extraordinar, Ionela Cozmiuc şi Mariana Dumitru s-au clasat pe locul 2 în semifinala probei, obținând calificarea în finala A.

Ionela Cozmiuc o cunoaște la perfecție pe colega de barcă Mariana Dumitru. „E varianta îmbunătățită, este un copil iubit de Dumnezeu”. VIDEO EXCLUSIV DRUMUL SPRE PARIS

„Colega mea e varianta îmbunătățită, are și modele în proba asta de categorie care o ajută foarte mult. Și eu am avut, dar nu le aveam în activitate, ceea ce o mare diferență. Știam de nume mari, dar nu le-am avut fizic lângă noi să ne inspirăm și să tragem cot la cot cu ele.

Eu cred că Mariana este un copil talentat din toate punctele de vedere și un copil iubit de Dumnezeu.

În schimb eu am fost un copil muncitor, mai puțin talent”, a recunoscut Ionela Cozmiuc.

Nu mai puțin de 11 echipaje ale României, dintre cele 13 participante, au obținut calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024, asigurând biletele olimpice pentru 44 de canotori. Totul s-a petrecut în luna septembrie la Mondialele de la Belgrad.

Cu cele 44 locuri cotă obținute de canotori români la CM Belgrad 2023, TEAM ROMANIA are asigurate deja 61 de bilete olimpice pentru Paris 2024.

  • Emisiunea „Drumul spre Paris” va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img