mai20 , 2024

Incident tensionat la metrou. Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Ce s-a întamplat

Related

Share


Luni dimineață, o situație tensionată a avut loc în sistemul de transport subteran din București, atunci când zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Incidentul a fost generat de o avarie tehnică care a determinat trenul să se oprească între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, cauzând disconfort și întârzieri în traficul subteran.

Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Foto: arhiva

Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Foto: arhiva

Detalii despre incident

Evenimentul nefericit a avut loc în trenul care circula pe magistrala Pipera-Berceni, una dintre cele mai aglomerate rute de metrou din București. Potrivit informațiilor preliminare, trenul a suferit o avarie tehnică, iar oprirea a avut loc într-un tunel între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului. Călătorii au fost forțați să aștepte timp de aproximativ 15 minute înainte ca autoritățile și personalul de intervenție să înceapă operațiunea de evacuare.

Se pare că trenul a rămas blocat pe linie din cauza unor probleme apărute la sistemul de frânare, generând o situație tensionată pentru călători.

Intervenție rapidă și evacuare de urgență

În urma avariei tehnice, echipele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația și pentru a asigura siguranța pasagerilor. Un număr semnificativ de călători au fost evacuați din tren și au fost îndrumați către ieșirile de urgență ale stațiilor aflate în proximitate.

Durata evacuării și avariei a fost de aproximativ 15 minute, iar după ce pasagerii au fost în siguranță, trenul a fost repus în mișcare. Autoritățile au menționat că incidentul nu a avut consecințe grave și că circulația trenurilor pe magistrala Pipera-Berceni a fost reluată în scurt timp.

Avaria tehnică de la metrou, care a generat evacuarea de urgență a călătorilor, evidențiază importanța întreținerii periodice și a verificărilor tehnice riguroase în cadrul sistemului de transport public. Cu toate…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img