mai20 , 2024

Ce Se întâmplă în Ultimul Episod Din Serialul „Clanul”, Sezonul 3. Multe Secrete Vor Ieși La Iveală

Related

Share


Ilinca a aflat că Tudor, personaj interpretat de Denis Hanganu, este mort și, sfâșiată de durere, s-a dus să-i recupereze trupul neînsuflețit, însă… fără succes: „Ești conștient că moartea e cel mai important lucru în viață!”, i-a spus ea chestorului de poliție care nu a ajutat-o.

În drumul său, și-a adus aminte de rugămintea lui David, interpretat de Marian Olteanu, așa că a mers la adresa indicată, unde a aflat adevărul, un adevăr care era în fața ei de atât timp: „S-a rezolvat. L-am găsit pe Pavel.”

Ce se întâmplă cu personajul Bebe Măcelaru, jucat de George Mihăiță

Bebe Măcelaru a găsit o portiță pentru fuga lui – o răpește pe Silvia, soția comisarului Costoiu: „Costoiu… n-am știut eu de ofu’ lui. Ziceam că unde-i inima la mine, la el e insigna de comisar și atâta, da’ el avea femeie fină, la pept, în buzunar. Era bine dacă știam mai de mult, da’ nici acuma nu-i târziu”.

„Presupun că planul e să-l șantajezi pe Emil cu viața mea. Nu va funcționa. M-a mai părăsit o dată pentru tine”, îi va spune Silvia, disperată, lui Bebe.

Ciomag are și el un plan cu Vera și David pe care îi va aduce în același loc și le va povesti cum au ajuns, de fapt, la el: „Școala mea nu v-a prostit, școala mea a fost bună. V-a prostit traiul bun pe care l-ați avut în casă cu călăul vostru”. Ce vor afla cei doi frați, vedem în doar câteva ore. Rămâne de văzut ce pun la cale Pelicanu și Iulică, ce se va întâmpla cu Sergiu, dar și cum va decurge alianța dintre Magda și Sofia.

Ținute secrete de MAI, cum arată date oficiale despre testele antidrog fals pozitive

Recomandări

Ținute secrete de MAI, cum arată date oficiale despre testele antidrog fals pozitive


vera-david-ciomagIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Au început filmările pentru ultimul sezon „Clanul”

Serialul „Clanul se încheie cu sezonul patru, care se filmează acum. Povestea celor doi frați care și-au trăit viața în paralel, neștiind cât de aproape erau unul de altul, ajunge la final.

„Gata, e oficial. Vine sezonul 4. E ultimul. Da, ați auzit bine. Cu bucurie și multă emoție vreau să fiu primul care vă dă această veste bună: începem filmările pentru sezonul 4. Clanul este serialul momentului în România, votat și premiat drept «Cel mai bun serial TV românesc».

Mulțumim pe calea asta, suntem recunoscători pentru că am avut oportunitatea de a împărtăși această poveste captivantă cu publicul nostru loial și suntem hotărâți să livrăm un sezon…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img