mai20 , 2024

Bitcoin a trecut de pragul de 40.000 de dolari. Crește și criptomoneda Ether

Related

Sharestiri romania

Bitcoin a depăşit pragul de 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului dat de entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Și Ether, moneda legată de reţeaua blockchain Ethereum, a atins, de asemenea, luni un maxim, relatează Reuters, preluat de News.ro.

Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai ridicat nivel din aprilie 2022, părând să scape de neîncrederea care s-a instalat pe pieţele cripto de la prăbuşirea FTX şi de la alte eşecuri ale monedelor virtuale, în general, din 2022.

O creştere bruscă de 50%, înregistrată la jumătatea lunii octombrie, a „părut să marcheze o schimbare decisivă de la scăderea din 2022 şi începutul lui 2023”, a declarat Justin d’Anethan – şeful departamentului de dezvoltare a afacerilor pentru Asia-Pacific la Keyrock, o firmă de creare a pieţei activelor digitale.
El a spus că dovezile de cumpărare instituţională până în noiembrie au arătat o nouă etapă de interes şi că, deşi devalorizări viitoare nu sunt de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img