mai20 , 2024

Zborurile pe aeroportul din Munchen au fost reluate. Traficul feroviar, afectat în continuare

Related

Share


Aeroportul din Munchen şi-a reluat operaţiunile de zbor duminică dimineaţă, la ora locală 06:00 (05:00 GMT), după ce a fost închis din cauza ninsorilor abundente, a anunţat pe site-ul său compania care operează aceste activităţi, transmite agenţia DPA, citată de Agerpres.

Zborurile au fost suspendate temporar, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice de iarnă. FOTO: Profimedia Images
Zborurile au fost suspendate temporar, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice de iarnă. FOTO: Profimedia Images

Unele restricţii în traficul aerian sunt aşteptate în continuare, în ciuda reluării activităţilor pe aeroport, a indicat compania. Pasagerii sunt rugaţi să verifice statutul zborului lor înainte de a se deplasa la aeroport.

Operaţiunile de zbor au fost suspendate temporar, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice de iarnă din landul Bavaria, situat în sudul Germaniei.

Suspendarea operaţiunilor de zbor din Munchen a afectat plecările şi sosirile pe alte aeroporturi. Spre exemplu, aeroporturile din Frankfurt şi Nurnberg au preluat aeronave care nu mai puteau zbura la Munchen.

Ninsorile abundente au paralizat regiuni extinse din sudul Germaniei, inclusiv traficul feroviar.

Potrivit unui purtător de cuvânt al operatorului feroviar german Deutsche Bahn, călătorii ar trebui să se aştepte la restricţii importante în traficul feroviar în sudul Germaniei până luni.

Duminică dimineaţă, traficul din gara centrală din Munchen era paralizat.

Traficul rutier s-a normalizat pe drumurile din sudul Bavariei în cursul nopţii. Autorităţile…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img