mai19 , 2024

Tragedie în Filipine – 4 morți și 50 de răniți după explozia din timpul slujbei catolice la o universitate

Related

Share


Explozie produsă în timpul unei slujbe catolice la o universitate din Filipine

Cel puțin patru oameni au fost ucişi şi alți aaproape 50 au fost răniţi într-o explozie produsă duminică dimineaţă într-o sală de sport a unei universităţi din sudul Filipinelor. Explozia a avut loc în timpul unei slujbe catolice.

 

 

Comandantul militar regional, generalul-maior Gabriel Viray al III-lea, a anunțat că cel puţin patru persoane au fost ucise în urma exploziei, dintre care trei femei. Cei 50 de răniți au fost transportați la mai multe spitale.

Trupele armatei şi poliţia au izolat imediat zona. Puncte de control de securitate au fost înfiinţate în jurul oraşului.

Imagine

Universitatea a emis o declaraţie în care spune că este „profund întristată şi îngrozită de actul de violenţă”.

Autorităţile investighează explozia de la Universitatea de Stat Mindanao din Marawi, a declarat duminică directorul regional al poliţiei, generalul de brigadă Allan Nobleza.

În imaginile  distribuite pe rețelele sociale de oficialii locali se văd scaune de plastic în dezordine, fragmente negre pe podeaua sălii. Clădirea nu părea să sufere daune majore.

 

Imagine

 

„Investigăm dacă este vorba despre un dispozitiv exploziv improvizat sau o grenadă”, a spus generalul Nobleza, citat de BBC.

 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img