mai19 , 2024

Statele Unite investighează 73.000 de maşini hibride Chevrolet Volt în legătură cu pierderea bruscă a puterii bateriei

Related

Share


Autoritatea de reglementare a siguranţei auto din SUA deschide o investigaţie asupra a 73.000 de maşini hibride Chevrolet Volt, din cauza unor rapoarte privind pierderea bruscă a puterii, incapacitatea de repornire şi alte probleme, transmite Reuters.

stiri romania

Chevrolet VoltFoto: Marc Bruxelle | Dreamstime.com

Administraţia naţională pentru siguranţa traficului pe autostrăzi a declarat că deschide evaluarea preliminară pentru modelul Chevrolet Volt 2016-2019, după 61 de plângeri legate de modulul de control al energiei bateriei (BECM).

Unele reclamaţii au raportat că au existat puţine sau niciun avertisment înainte de pierderea puterii de operare sau a modului de putere redusă.

General Motors a emis anterior un buletin de service tehnic care spunea că, dacă vehiculele nu repornesc, poate fi necesar ca BECM să fie înlocuit şi reprogramat, dar nu a rechemat vehiculele, a spus NHTSA.

GM a încheiat producţia Volt la începutul anului 2019.

GM a declarat că cooperează cu investigaţia NHTSA şi a spus că consideră că „a luat măsurile adecvate pentru a remedia preocupările clienţilor legate de modulul de control al energiei bateriei, dar va continua să sprijine analiza problemei”.

NHTSA a spus că problema poate prezenta un risc de siguranţă dacă vehiculele nu se pot deplasa în funcţie de fluxul de trafic din jur şi este mai gravă în funcţie de capacitatea unui vehicul blocat de a reporni.

Unii proprietari au spus NHTSA că au aşteptat luni de zile sau nu au reuşit să obţină module de înlocuire a bateriei după ce s-au confruntat cu problema. GM a spus că are suficiente piese de schimb. (News.ro)

Foto articol: © Marc Bruxelle | Dreamstime.comCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img