mai19 , 2024

„România va ieşi cu siguranţă din grupe! Pronosticurile mele au ieşit de fiecare dată”

Related

Share


România s-a calificat într-un stil entuziasmant la EURO 2024, câştigând o grupă din care a mai făcut parte Elveţia.

Adrian Porumboiu, despre şansele României la EURO: „Vom ieşi cu siguranţă din grupe! Pronosticurile mele au ieşit de fiecare dată”

Fostul mare arbitru consideră că România va trece fără emoţii de grupe la EURO, iar performanţa naţionalei ar trebui să fie apreciată cu adevărat de către toţi iubitorii sportului din ţara noastră.

„A răsărit frumos echipa naţională, trebuie să fie o mândrie pentru toţi iubitorii fotbalului din România. Suntem la Euro, iar dacă cineva voia să-şi aleagă vreo grupă, nu ar fi reuşit să o aleagă aşa de bine cum au ales-o cei care au tras la sorţi. E o grupă perfectă.

Cu siguranţă vom ieşi din grupe. Pronosticurile mele au ieşit cam de fiecare dată. Acum spun sigur că ne calificăm, mai e timp suficient, mai e de lucru. E o grupă care îţi dă speranţe nu numai din punct de vedere financiar, ci şi pentru imaginea fotbalului românesc şi imaginea României. E un lucru mai mult decât îmbucurător.

Poate învaţă şi ăştia care conduc România. Nu-mi cer scuze pentru cuvântul ‘ăştia’. Cei care au învăţat, să se autodepăşească. Sunt cei de pe la Consiliul Europei, dacă mai avem pe acolo oameni care să ne reprezinte, în Guvern, în conducerea ţării. Lucrul cel mai frumos în România rămâne fotbalul”, a spus Porumboiu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian porumboiuechipa nationalaeuro 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “orangesport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img