mai20 , 2024

Nopțile din România se transformă în următoarea perioadă! Anunțul de ultimă oră venit de la ANM

Related

Share


Sunt vești noi din partea meteorologilor. În următoarea perioadă, vremea se va răci în toate regiunile țării. Elena Mateescu, directorul ANM, a explicat faptul că nopțile din România se vor transforma, vor fi perioade mai reci și sunt așteptate ploile și ninsorile. Iată mai jos, în articol, anunțul de ultimă oră venit de la Administrația Națională de Meteorologie.

Veștile serii vin din partea meteorologilor. România va fi învăluită, din nou, de un val de aer rece, iar temperaturile în termometre vor fi mai scăzute. Deși mijlocul săptămânii viitoare se anunță cu temperaturi mai mari în termometre, va sosi și o perioadă cu ploi, ninsori, rafale de vânt și temperaturi scăzute în toate regiunile țării.

Vezi și ROMÂNIA, LOVITĂ DE EL NINO! CUM VA FI AFECTATĂ ŢARA NOASTRĂ? SE ANUNŢĂ O IARNĂ TERIBILĂ

Elena Mateescu, directorul ANM, a explicat cum va fi vremea în perioada următoare. De la mijlocul săptămânii, potrivit ANM, vor fi precipitații. În zona montană vor fi precipitații sub formă de ninsori. În zonele joase de relief, vor fi ploi și lapoviță. Temperaturile se vor menține scăzute în termometre.

„Masa de aer rece a coborât în zona țării noastre, astfel încât astăzi, cel puțin în jumătatea nordică a țării, temperaturile nu au mai depășit 4 grade Celsius la amiază, după cele 15-16 și chiar 20 de grade Celsius în partea vestică, ieri. De mâine, această masă de aer va cuprinde și zona de sud și sud-est a țării, astfel încât debutul săptămânii va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obișnuit.

Vorbim despre maxime de 3-4 grade, inclusiv în Capitală, iar minimele vor fi de -11 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei. De la mijlocul săptămânii, temperaturile vor mai crește și ne vom apropia de cele normale pentru această perioadă. Vorbim despre maxime între 1 și 8 grade și minime între -5 până la 5 grade”, a spus directorul ANM, la Digi24.

Vezi și 100 DE ROMÂNI, SCOȘI DIN AVION ȘI BLOCAȚI PE AEROPORT, LA MUNCHEN, CHIAR DE ZIUA NAȚIONALĂ. CONSULATUL S-A SESIZAT ABIA A DOUA ZI

Prognoza ANM pentru următorele zile din decembrie 2023 – ploi și ninsori

În perioada sărbătorilor de iarnă, temperaturile vor fi ușor mai mari față de cele normale pentru perioada respectivă. Elena Mateescu, directorul ANM – Administrația Națională de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img