mai19 , 2024

Niculina Stoican povestește în detaliu ce s-a întâmplat între ea și Constantin Enceanu. Există riscul ca interpretul să fie dat afară din ansamblu? Artista spune cum s-a ajuns, de fapt, în instanță: “Legea nu-ți măsoară notorietatea”

Related

ShareIn articol:


Niculina Stoican a vorbit fără perdea despre scandalul dintre ea și colegul său de breaslă, Constantin Enceanu. Totul a pornit de la faptul că artistul a decis să dea în judecată instituția pe care o conduce cântăreața de muzică populară. Mai precis, Constantin Enceanu a motivat faptul că nu îi sunt recunoscute meritele și implicit, nu a mai fost promovat de mai bine de 18 ani.

S-a iscat o adevărată controversă în jurul acestui subiect, însă acum interpreta a făcut lumină în acest caz.

Niculina Stoican, totul despre procesul lui Constantin Enceanu

Niculina Stoican  a obișnuit deja pe toată lumea cu faptul că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, chiar și atunci când la mijloc este vorba despre ea. Așa s-a întâmplat și recent, după ce interpreta a fost invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu. 

Cântăreața de muzică populară a ținut să sublinieze faptul că artistul nu a dat-o în judecată pe ea, ci instituția pe care o reprezintă. Mai mult decât atât, a precizat și că nu amestecă niciodată colaborarea pe care a avut-o cu Constantin Enceanu cu decizia lui de a apela la instanța judecătorească. Mai mult decât atât, Niculina Stoican a mărturisit că nu este deloc deranjată de gestul la care a recurs colegul său de breaslă, ci mai degrabă de atitudinea lui, dat fiind faptul că instituția cu care se judecă acum este și cea care îi va asigura pensia atunci când va fi

momentul.

De asemenea, a mai adăugat și faptul că legea nu îți măsoară notorietatea, motiv pentru care nu ar fi fost corect să primească o promovare înaintea altor colegi, ci odată cu ceilalți, atunci când ar fi fost cazul.

Citește și: Niculina Stoican a apelat la soacră, în momentul în care a aflat că soțul o înșela. Ce a făcut-o, de fapt, să treacă peste infidelitatea bărbatului. Nu s-a gândit nicio secundă la despărțire: “La vremea respectivă a fost o dramă”

„Cristina Șișcanu: Acum e foarte supărat Constantin Enceanu pe tine. Am înțeles că te-a dat în judecată.
Niculina Stoican: Nu m-a dat pe mine în judecată, a dat instituția. Ce să zic, în momentul în care treci din partea asta în partea cealaltă… E adevărat că eu vin dintre ei și sunt manager de șapte ani. Diferența este că lucrurile atunci când ai responsabilitate legală nu mai sunt așa de ușoare. Adică nu poți să faci ceva doar că există…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img