mai19 , 2024

Mesajul recent care a apărut pe contul Emiliei Ghinescu! Se întâmplă la doar câteva luni de la despărțirea de Sebastian Albăstroiu: „Bărbatul care te iubește cu adevărat”

Related

ShareIn articol:


Emilia Ghinescu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o îndrăgesc aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: „O zi din rutina mea” Emilia Ghinescu și-a schimbat complet stilul de viață! Îndrăgita interpretă a slăbit 10 kilograme și are mare grijă la aspectul său fizic

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că artista de muzică populară a dorit să transmită un mesaj internauților, asta la doar câteva luni de la despărțirea de fostul ei partener, cu care a avut o relație de 13 ani, Sebastian.
În textul respectiv, Emilia Ghinescu a dorit să sublinieze că o persoană care iubește cu adevărat, în special un bărbat, nu îi va cere partenerei să se schimbe.

„Bărbatul care te iubește cu adevărat nu te schimbă… te completează!”, a scris Emilia Ghinescu, pe pagina personală de Instagram.

Emilia Ghinescu, despre despărțirea de Sebastian Albăstroiu

După ce ea și Sebastian Albăstroiu și-au spus ”Adio”, Emilia Ghinescu nu a ezitat să vorbească despre despărțire, fără a da, însă, prea multe detalii despre motivele care au condus la separare, explicând atunci că nu ar

vrea să vorbească forte mult public despre acest subiect.

Citește și: Emilia Ghinescu, mărturisiri neștiute de la începutul carierei sale. Artista nu a primit încurajarea celor din jur să meargă pe drumul muzicii: „S-a uitat la mine și a spus că s-a ales praful de nunta lui”

Ba mai mult, tot atunci, artista a mai spus că în ultima perioadă din relație, Sebastian a stat mai mult la București, iar ea la Pitești, fiind posibil ca și distanța să fi contribuit la separare. 

„Știi cum e, când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină și unul care are o vină mai mult. Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare culpa.

Citeste si: „Este o singură zi pe săptămână în care nu beau…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img