mai19 , 2024

„Este greșeala mea” Lolrelai și Ionuț Popa și-au spus „Adio”! Vedeta a luat foc după ce a văzut declarațiile făcute de fostul iubit cu privire la separare: „Așa se întâmplă când vrei puțină publicitate”

Related

ShareIn articol:


La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că este din nou îndrăgostită, dar și foarte fericită în brațele noului ei iubit, Lolrelai a mărturisit că relația ei cu Ionuț Popa a ajuns la final.

Cel care a dat primul vestea separării a fost chiar sportivul, care a povestit, în urmă cu câteva zile, că el și blondina au pus capăt legăturii lor amoroase, însă declarațiile sale au scos-o din sărite pe vedetă. 

Lolrelai, foc și pară în urma declarațiilor făcute de Ionuț Popa

În urmă cu doar o lună, Lolrelai povestea că este extrem de fericită alături de cel căruia îi declara iubirea sa, sportivul Ionuț Popa.
Însă, se pare că sentimentele dintre ei nu au fost atât de puternice, căci după doar câteva săptămâni de relație, cei doi au decis să se despartă. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Popa, însă declarațiile făcute de el cu privire la separare au enervat-o la culme pe Lolrelai.

Pe pagina ei de Instagram, vedeta a confirmat faptul că ea și Ionuț Popa s-au despărțit, însă i-a adus mai multe acuzații fostului ei partener.

Blondina le-a povestit fanilor ei din mediul online că sportivul nu ar fi în realitate omul care vrea el să pară pe internet. Mai mult, vedeta a declarat că relația dintre ea și Ionuț Popa ar fi trebuit să se încheie cu mult timp în urmă, însă ea a decis să continue doar pentru faptul că facuseră deja publică legătura dintre ei.

„Eu ajung să am o tentativă de relație de o lună și mă trezesc că mi-ați trimis declarații ale dânsului în presă.
Fereasă Dumnezeu, mă rog. Așa se întâmplă când vrei puțină publicitate, dar declari că, de fapt, ești discret. Oamenii discreți nu au trei relații publice într-un an, oamenii discreți sunt ca mine, în cinci ani nu au nicio relație publică, de aici vă prindeți singuri. Oamenii discreți nu declară că au încercat să se agațe de ceva, dar ce aveai un interes să te agăți de ceva? De ce încercai? Bă măcar dacă te hotărăști așa să ieși și să declari ceva public, nu te gândești și ce declari, zic. Nu să apuci să te incriminezi singur, singurul lucru pe care vreau să-l spun, deși aș putea să spun foarte, foarte multe, sper să nu mă apuce dracii într-o zi, este că nu are nicio treabă cu imaginea din social media. Deci absolut orice vedeți sau auziți de la această persoană considerați opus. Dacă bagă aceeași placă, o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img