mai20 , 2024

Eleva care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor. Adolescenta ar fi premeditat fapta

Related

Sharestiri romania

Adolescenta de 16 ani care luni l-a înjunghiat pe un pedagog pe motiv că acesta o reclamase după ce a găsit-o cu un băiat în internatul liceului din Oradea la care învăţa a fost reţinută. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Cazul tinerei de 16 ani, elevă, care luni dimineaţă a înjunghiat un pedagog pe motiv că acesta a chemat-o cu părinţii la şcoală, după ce a găsit-o cu un băiat, a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. În urma audierilor, adolescenta a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Procurorul de caz va decide dacă fata va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, surse judiciare afirmând, pentru News.ro, că cel mai probabil astfel de propunere va fi formulată în cursul zilei de maţi, când expiră ordonanţa de reţinere pe numele fetei.

Șocant e că atacul elevei de 16 ani împotriva profesorului care o mustra a avut loc în biroul directoarei de la Colegiul tehnic Traian Vuia, în fața acesteia și a mamei adolescentei. Anchetatorii bănuiesc că fata a premeditat fapta.

Directoarea spune că fata a vrut să-și răzbune iubitul care fusese prins de profesor în toaleta fetelor după ora de stingere.

Alina Cotca – directorul Colegiului tehnic Traian Vuia: Momentan sunt în stare de șoc. A fost săptămâna trecută un mic incident. Am dorit să aduc la cunoștința mamei, dar fără repercusiuni. Acum, dimineață, a venit mama, mama știa din partea fetei ceea ce îi spusese fata. Noi am relatat ce s-a întâmplat și asta a fost reacția fetei.

Pedagogul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital pentru operație.

Dr. Ioana Andru – medic UPU SMURD Oradea: S-au făcut investigațiile necesare și a fost transferat în sala de chirurgie toracică.

Colegii fetei vor primi consiliere psihologică

Elev: Eu o credeam liniștită, nu am crezut că se poate întâmpla așa.

Elev: S-a enervat pe profesor, pe pedagog și a apropiat cuțitul către pedagog.

Eleva anchetată pentru tentativă de omor, se numără printre cei mai buni elevi ai școlii. Procurorii vor să afle cum a reușit ea să introducă un cuțit de mari dimensiuni în școală.

Editor : A.P.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img