mai19 , 2024

Adversari accesibili pentru România la EURO 2024

Related

Share


Echipa națională de fotbal a României și-a aflat, sâmbătă, adversarele de la turneul final al Campionatului European din 2024, care se va disputa în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie. “Tricolorii” au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului dintre Bosnia – Ucraina şi Israel – Islanda.

România va debuta pe 17 iunie, la Munchen, în partida cu câștigătoarea barajului. Următorul meci ne va aduce în față cea mai importantă echipă din grupă, Belgia, pe 22 iunie, la Koln. În ultimul meci, elevii lui Edi Iordănescu vor întâlni Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

Iată componenţa celor opt grupe ale turneului final al Euro 2024: Grupa A: Germania, Ungaria, Scoția, Elveția; Grupa B: Spania, Albania, Croația, Italia; Grupa C: Anglia, Danemarca, Slovenia, Serbia; Grupa D: Franța, Austria, Olanda, Play-off A (Țara Galilor, Finlanda, Polonia, Estonia); Grupa E: Belgia, România, Slovacia, Play-off B (Bosnia, Ucraina, Israel, Islanda); Grupa F: Portugalia, Turcia, Cehia, Play-off C (Georgia, Luxemburg, Grecia, Kazahstan).

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.viata-libera.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img