iulie23 , 2024

Dorian Popa, sfidător după ce a fost prins drogat

Related

Sharestiri romania

 

După ce a fost prins drogat la volan și a fugit din țară, Dorian Popa s-a întors la Focșani să dea șaorma gratis pentru toți românii, potrivit Realitatea PLUS. Influencerul și-a deschis aici o nouă șaormerie.

Creatorul de conținut, faimos pe rețelele de socializare, a anunțat că dă astăzi o tonă de șaorma pentru fanii săi.

Influencerul și-a obișnuit fanii să dea produse fast-food gratuite în locațiile sale pentru a-și face reclamă, iar de fiecare dată cozile sunt uriașe și se strâng mii de tineri, relatează Realitatea PLUS.

Dorian Popa le-a vorbit sâmbătă la prânz oamenilor care făcuse deja coadă în fața șaormeriei.

Cu câteva zile înainte să dea șaorma gratis, Dorian Popa s-a despărțit de iubita lui Claudia Iosif. „Babs”, așa cum este cunoscută pe internet, a confirmat că relația sa cu Dorian Popa s-a încheiat, relatează Realitatea PLUS. Cei doi au fost împreună 11 ani, iar tânăra urmărită de peste 300.000 de români dezvăluie că separarea a avut loc de fapt chiar în urmă cu o lună.

După ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan în lenjerie intimă, iubita lui a spus că nu a știut nimic și a fost complet șocată. 

Dorian Popa a fost tras pe dreapta de polițiști pe 27 octombrie, în Domnești. Era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și un halat. Întrebat despre consum de droguri sau băuturi alcoolice, Dorian Popa le-ar fi spus polițiștilor că nu a consumat nicio substanță ilegală. Vedeta a spus că venea de la o petrece unde ar fi inhalat fum de canabis, invocând fumatul pasiv.

Oamenii legii l-au testat cu Drugtest, care a ieșit pozitiv la canabis. Ulterior, specialiști iau confirmat prezența drogului în sânge. Rezultatul a ieșit pozitiv la THC-5.

Analiza toxicologică în cazul lui Dorian Popa arată că influencerul a consumat canabis înainte de a se urca la volan, anunță Realitatea PLUS. 

Testul efectuat de polițiști pe loc a scos la iveală faptul că acesta consumase canabis. Dorian Popa le-ar fi spus polițiștilor, însă, că nu a consumat nicio substanță ilegală, dar că s-ar fi dus la o petrece unde a inhalat fum de canabis.

“La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, anunța Poliția. 

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img