iulie15 , 2024

Ciucă: Nu confirm că eu sunt candidatul PNL la prezidențiale

Related

Sharestiri romania

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, la Digi24, că nu el este candidatul PNL la alegerile prezidențiale, deși surse politice au declarat astăzi că, în cadrul reuniunii liberalilor de la Sinaia, Ciucă și-a asumat acest lucru. 

Întreaga intervenție a liderului PNL, Nicolae Ciucă, în materialul video.

Întrebat de jurnaliștii Digi24, Alexandru Rotaru și Robert Kiss, dacă în timpul reuniunii liberalilor de la Sinaia și-a asumat candidatura la alegerile prezidențiale, Ciucă a negat acest lucru. „Nu confirm această informație pentru că nu a fost o decizie luată în acest sens”, a spus el.

„Am decis să abordăm anul electoral ca un partid de sine stătător”

Ciucă a declarat că o singură decizie a fost luată la Sinaia, în urma sondajelor făcute, fiind vorba de „abordarea anului electoral 2024 ca un partid de sine stătător”. Liderul PNL precizează că acest lucru nu va influența guvernarea în perioada următoare. 

„Partidul Național Liberal s-a reunit la Sinaia și s-a luat o singură decizie care se bazează pe rezultatele mai multor sondaje pe care le-am solicitat să consultăm opinia publică și membrii PNL și conducătorii filialelor din teritoriu. Iar această decizie a vizat abordarea politică a anului electoral 2024 pentru că…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img