iulie15 , 2024

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală de Poliția Română

Related

Share


Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare de Curtea de Apel București, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

 

Judecat în lipsă pentru omor, Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Miercuri, 18 octombrie 2023, magistrații Curții de Apel București i-au redus pedeapsa.

Astfel, fiul șefului LPF a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare. Decizia judecătorilor este definitivă și executorie.

El este acum căutat de Poliția Română pentru a-și executa pedeapsa.

Citește și


Gino și Mario Iorgulescu

stiri romania

Ultima adresă la care a locuit Mario Iorgulescu, născut în data de 30 mai 1995, în București, este în Siliștea Snagovului, Ilfov.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto care s-a soldat cu moartea unei persoane. El s-a urcat la volan după ce a consumat droguri şi alcool.

După accident, Iorgulescu jr. a fost transferat de familie în Italia, acolo unde a fost internat în mai multe clinici. Deși s-au emis mandate europene de arestare pe numele său, magistrații italieni au refuzat să-l extrădeze pe motiv că starea psihică nu-i permite să participe la procesul penal din România.

Articol recomandat de sport.ro


O nouă echipă în Liga 1: patronul e gata să mute clubul în alt oraș și să-i schimbe numele!

O nouă echipă în Liga 1: patronul e gata să mute clubul în alt oraș și să-i schimbe numele!Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img