iulie15 , 2024

Local: Lucian Harsovschi Donand sange putem salva o viata » Monitorul de Suceava

Related

Share


O campanie mai puțin obișnuită, care nu are legătură cu administrația și nici cu politica, a fost demarată luni de către viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, care a mers la Centrul de Transfuzii, a donat sânge și a îndemnat cât mai mulți oameni să facă asta, pentru a da o șansă la viață altora, dar și pentru binele lor, fiind un procedeu benefic organismului, în cadrul căruia este investigată și starea de sănătate a donatorului.

„Donând sânge puteți salva vieți! Fiecare picătură de sânge contează, zilnic fiind mii de vieți care depind de transfuzii de sânge pentru a supraviețui.

Încă din timpul facultății, am donat sânge constant și vă încurajez să faceți și voi acest lucru. Nu stați pe gânduri! Oferiți șansa la viață!”, este îndemnul lansat de Lucian Harșovschi.

De altfel, acesta a precizat că dacă de obicei venea cu fel de fel de informări privind curățenia, ridicarea de mașini, cu asfaltări ori probleme din municipiu și rezolvări pentru acestea, acum vine cu o informare puțin diferită, „de suflet”.

El a arătat pașii care se fac pentru a dona sânge, de la înscrierea în baza de date a donatorilor, unde se află încă din 2020, cu numeroase prezentări pentru donare, testarea stării de sănătate, până la recoltarea efectivă a sângelui, amintind și de aplicația specială pentru dispozitive…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.monitorulsv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img