iulie15 , 2024

iUmor, scos din grila Antena 1? Ce se întâmplă cu Delia Matache și Cheloo

Related

Share


Cei care urmăresc emisiunea iUmor știu că trebuia să fie difuzată sâmbătă, de la ora 20:00, dar pe data de 21 octombrie, formatul a fost înlocuit de America Express. Totuși, se pare că pe site-ul oficial Antena 1, acolo unde este afișat programul pentru 7 zile, nu mai apare deloc. Să fi renunțat producătorii la show-ul de divertisment?

Producția a ajuns deja la sezonul cu numărul 15 și a suferit o mulțime de modificări în decursul anilor de difuzare. Inițial, juriul era alcătuit din Cheloo, Mihai Bendeac și Delia Matache, dar actorul a părăsit formatul acum două sezoane și a fost înlocuit de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. A plecat și Cortea și a venit Natanticu, poate pentru că fanii de pe micile ecrane nu erau atât de îndrăgostiți de el. Mulți sunt cei care se uitau la produsul Antenei 1 pentru Bendeac, motiv pentru care au și scăzut audiențele după plecarea sa.

stiri romania
iUmor nu mai apare în program /Sursă foto: captură Antena 1

Nu mai punem la socoteală faptul că nu doar la masa juriului s-au făcut modificări, dar și în camera prezentatorilor. Șerban Copoț s-a retras din proiect, Dan Badea a „emigrat” la altă emisiune și au venit Emi și Cuza de la Noaptea târziu, văzuți anterior la Te cunosc de undeva și Asia Express.

Ce se întâmplă cu iUmor?

Nici sâmbăta viitoare nu va fi iUmor pe post, așa că există posibilitatea ca emisiunea să fi fost, de fapt, scoasă din grilă. Un posibil motiv pentru care s-a ajuns aici este că audiențele sunt în cădere liberă și, după atât de multe sezoane, poate că s-au plictisit și telespectatorii.

Amintim faptul că există oricum o altă emisiune la Antena 1, de mai bine de doi ani, care oferă un conținut similar. Stand up Revolution se numește și are în juriu comedianți extrem de cunoscuți și apreciați: Teo, Vio, Costel, Dan Badea și Maria Popovici.

(CITEȘTE ȘI: Delia Matache, la un pas de tragedie la iUmor. Ce s-a întâmplat la filmări, în platoul postului Antena 1)

Soluții pentru Delia Matache și Cheloo

iUmor obișnuia să fie o emisiune consecventă, dar în ultimii ani, producătorii au tot încercat să reinventeze formatul, pentru a-l readuce în atenția publicului. Inclusiv decorul cu care erau fanii obișnuiți a fost schimbat cu totul, în urmă cu trei ani. Poate singurele „elemente” care au rămas fără transformări sunt Delia Matache și Cheloo.

stiri romaniaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img