iulie23 , 2024

Gigi Becali disturge arbitrajul din meciul FCSB

Related

Share


Gigi Becali a dat de pământ cu arbitrajul din meciul FCSB – FC Voluntari, acuzând faptul că echipa sa a fost privată de un penalty extrem de clar.

Gigi Becali distruge arbitrajul din meciul FCSB – FC Voluntari și face acuzații grave

Latifundiarul e convins că Radu Boboc a jucat balonul cu mâna la faza din finalul meciului de pe Arena Națională, când jucătorii roș-albaștrilor au cerut cu disperare acordarea unui penalty,

A văzut și arbitrul. Nici nu mai trebuia VAR cred. Adică trebuia să dea arbitrul direct. După aia putea să consulte VAR-ul dacă voia, dar e clară, mingea este la un metru și nu ai cum să nu vezi.

Mâna lui e la un metru distanță de trup, deci nu ai cum. Luați faza lui Pantea și să vedem (n.r. faza de la Arad). Și acum să vă spun și încă ceva: voi dacă vă uitați bine mai atent și la Boboc, Boboc vine cu antebrațul, pe el nu îl lovește în antebraț, el întinde antebrațul să lovească mingea.

Dar nu contează, hai să discutăm numai pe asta. Deci aici este inadmisibil. Dar asta nu se poate decât împotriva mea”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Analiza tactică a lui Gigi Becali pe care doar marii antrenori o pot comenta. De ce erau vitali Tavi Popescu și Alex Băluță în primul 11

Gigi Becali a dezvăluit după meciul cu FC Voluntari că Alex Băluță nu va mai ieși din primul „11” al celor de la FCSB.

„Noi avem acum nevoie de un singur jucător, un atacant. Noi dacă jucam de la început cu Băluță și Ovidiu Popescu, era 3-4 la 0 la pauză. Pentru că la început e jocul în viteză.

Lixandru nu a fost pe nicăieri, nu a contribuit deloc. Băi, Băluță îmi place și în centru, că pune presiune, deviază rapid, joacă în viteză, dar îmi place și de el în dreapta. Face faza defensivă, e agresiv.

Roti nu prea se apără el. Acum, Băluță nu are cum să lipsească din teren pentru că e foarte bun. Băi, fotbalul nu mai merge cu trichi-trichi, fotbalul e viteză. Când am jucat în viteză am dat gol”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că este extrem de încântat de Siyabonga Ngezana, iar sud-africanul are șanse minime să mai iasă din primul „11” chiar și după ce va reveni Vlad Chiricheș.

„Ăla e fotbalist, ăla e fotbalist (n.r. – despre Ngezana). Te încântă. Nu se trece pe acolo. Chiar dacă se trece cumva, revine și tot nu se trece. Și va fi din ce în ce mai bun. Păi e ortofox, mă.

Când va reveni Chiricheș, e clar că Ngezena va fi titular. (n.r. – Chiricheș) Va fi între ei acolo. Bine, să-l vedem și pe ăsta, Lixandru. E posibil să încercăm și cu el fundaș central, facem construcție de pe fund. Dar Dawa e mai puternic”, a declarat Gigi Becali.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Redactor la ProSport.ro din 2021, cu o experiență în presa online de 3 ani, la mai multe publicații culturale. citește mai mult

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img