iulie23 , 2024

Ești pasionat de fotbal? Urmărește meciurile pe un televizor inteligent KIVI!

Related

Share


Vizionarea unui meci este întotdeauna un moment captivant, iar producătorul de televizoare inteligente KIVI știe cum să transmită o imagine impresionantă. În continuare, vă vom povesti despre funcțiile televizoarelor KIVI, pentru a transforma vizionarea meciurilor într-o experiență memorabilă. 

image

KIVI a depus eforturi pentru a transmite pe ecranele televizoarelor o imagine clară, luminoasă și cu un spectru imens de culori, inclusiv pentru vizionarea meciurilor de fotbal. Funcțiile suplimentare îmbunătățesc experiența utilizatorilor, astfel încât conținutul să fie vizionat cu plăcere. O parte dintre aceste funcții se activează automat, în timp ce altele pot fi reglate manual în setări.

image

1. MEMC

Special pentru vizionarea evenimentelor sportive și a scenelor dinamice din filme, în televizoarele KIVI a fost încorporată tehnologia MEMC. Aceasta evaluează automat calitatea imaginii și adaugă numărul necesar de cadre pentru a face ca mișcările de pe ecran să pară fluide, iar detaliile să fie clare. Programul analizează direcția și viteza mișcării imaginii și compensează cadrele până la frecvența necesară, astfel încât mingea și fotbaliștii să se miște neîntrerupt.

image

2. HDR

Televizoarele KIVI suportă tehnologia HDR nu numai pentru conținutul video de pe dispozitive externe, ci și pentru conținutul de streaming. Astfel, vă puteți bucura de vizionarea meciurilor în rezoluție maximă prin intermediul aplicațiilor TV. Televizorul detectează automat conținutul de înaltă rezoluție și nu este necesar să intrați în setări.

3. Ultra Clear

Dacă urmăriți meciurile prin cablu sau satelit, tehnologia Ultra Clear vă permite să îmbunătățiți imaginea până la calitatea unui ecran 4K. Imaginea devine mai clară și detaliată, iar tranzițiile bruște de culori sunt corectate. Puteți să ajustați această funcție singuri, astfel încât să obțineți cea mai…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img