iulie15 , 2024

Ce trebuie să pui în varza călită, ca să nu ai dureri de stomac după ce o mănânci. Ingredientul secret de care nicio gospodină nu știe

Related

Share


Una dintre rețetele preferate ale românilor este, cu siguranță, varza călită! Ei bine, indiferent cât de popular este acest preparat, tot are secrete pe care doar anumite gospodine le știu.

Varza călită devine mai bună cu zahăr / foto: arhiva

Varza călită devine mai bună cu zahăr / foto: arhiva

De exemplu, nu mulți dintre români știu că atunci când călesc varza, pentru ca produsul final să fie mai delicios ca oricând, ar trebui să nu mai folosească ulei.

Deși cu toții avem tendința să recurgem la ulei atunci când punem ceva în tigaie, există o opțiune mult mai delicioasă. Pentru ca varza călită să aibă un gust extraordinar, putem folosi zahărul. Acesta îi va schimba complet gustul! Merită încercat!

Și slănina îi dă gust mai bun

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați cam 100 de grame de slănină în felii foarte subțiri, pe care să le puneți în tigaie! Acestea trebuie să se topească complet, așa că trebuie să aveți grijă ca focul de aragaz să fie cât mai mic! Atunci când este necesar, puteți întoarce feliile în tigaie, până dispar.

După ce totul s-a topit, puteți să adăugați în tigaie ceapă. După ce aceasta s-a călit, puteți adăuga varza, pe care, înainte, ați presărat puțină sare! Lăsați varza în tigaie până când își reduce volumul.

Cea mai delicioasă varză călită. Reţetă ideală de gătit în post

Ingrediente

o varză mare

200 ml suc de roşii

o lingură pastă de ardei

2 linguri bulion de corcoduşe

o frunză de dafin

piper

cimbru

boia iute

mărarCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img