iulie15 , 2024

Boloş: Trebuie să oferim companiilor româneşti oportunităţi pentru a deveni mai competitive pe piaţa internaţională

Related

Sharestiri romania

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a spus luni că trebuie să li se ofere companiilor româneşti oportunităţi să devină mai competitive pe piaţa internaţională, potrivit News.ro.

Ministrul Finanţelor a făcut luni o vizită de lucru în judeţul Alba, pentru a evalua nevoile şi oportunităţile de dezvoltare a economiei locale, precum şi a discuta cu antreprenorii din zonă despre modul în care Guvernul poate sprijini creşterea capacităţii de producţie pentru companiile româneşti din regiune.

Boloș a subliniat că această iniţiativă este parte a strategiei guvernamentale de stimulare a investiţiilor în industria românească şi de creştere a competitivităţii pe plan internaţional, se arată într-un comunicat de presă transmis de minister.

„Am avut astăzi o discuţie cu reprezentanţii Cupru Min, cel mai important agent economic din zona Munţilor Apuseni. Având în vedere că în actualul context geo-politic, cuprul şi semiconductorii sunt la mare căutare, dar şi faptul că avem o prevedere în programul de guvernare, am analizat astăzi posibilitatea acordării unui ajutor de stat pentru creşterea capacităţii de producţie şi prelucrarea aici a concentratului pentru a obţine produsul finit cu valoare adăugată. De asemenea, am fost în vizită la IPEC Alba Iulia, una din cele mai automatizate fabrici din Romania, cu peste 350…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img