iulie23 , 2024

AUR anunță că îl exclude pe Bogdan Crefelean, șef de cabinet al unei deputate, acuzat că a luat mită

Related

Sharestiri romania

AUR a anunțat că îl exclude din partid pe Bogdan Crefelean, după ce acesta a fost reținut de Direcția Generală Anticorupție. Bărbatul, șef de cabinet al unei deputate, este acuzat că ar fi luat mită 1.500 de lei.

Crefelean era și vicepreședinte AUR Ilfov.

În baza informațiilor publice privind reținerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o încălcare gravă a Statutului AUR, precum și a Codului de Etică și Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR. Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă”, arată un comunicat al AUR.

Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați. Corupția subminează integritatea instituțiilor noastre și este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esențial să respectăm principiile de etică și să combatem orice formă de corupție în politică și administrație.”, se mai arată în comunicat.

Bogdan Crefelean, șef de cabinet al deputatei Gianina Șerban, a fost prins în flagrant când ar fi primit 1.500 de lei mită pentru a-și trafica influența, potrivit G4Media.ro.

Denunțător ar fi tot un membru AUR, care a sesizat Direcția Generală Anticorupție, potrivit…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img