iulie23 , 2024

Ultramaratonistul Andrei Roșu devine ambasador Instant Factoring. “La linia de start, încrezător”, prima campanie demarată împreună

Related

Share


Andrei Roșu, sportivul de anduranță care a intrat în Cartea Recordurilor, a devenit ambasador Instant Factoring, fintech-ul de micro-finanțare online a firmelor din România. Împreună, Instant Factoring și Andrei Roșu lansează campania “La linia de start, încrezător”, o serie de video-uri menite să motiveze antreprenorii în atingerea potențialului lor și să le ofere sfaturi pentru depășirea principalelor provocări care le apar în drum.

stiri romania

La linia de start, încrezătorFoto: Instant Factoring

Andrei Roșu nu este doar sportiv de anduranță, este și fondatorul Filgud, un business cu produse vegane care au ajuns deja pe rafturile marilor supermarketuri din România. Client al Instant Factoring, acesta crede că factoringul este soluția ideală pentru antreprenorii care vor să își dezvolte afacerea, motiv pentru care a ales să fie ambasadorul brandului.

Sunt cu adevărat onorat să fiu ambasadorul Instant Factoring. În calitate de client pot spune că pentru mine factoringul a reprezentat o barcă de salvare, dar și piatra de temelie pentru dezvoltarea afacerii mele. În calitate de ambasador Instant Factoring vreau să contribui activ și să fac o diferența în viața antreprenorilor și a companiilor mici și mijlocii din România. Știu cât este de greu să nu ai sprijin, la fel cum știu că partenerii corecți, obiectivele bine stabilite și un strop de inspirație sunttot ce ai nevoie pentru a reuși”, a explicat Andrei Roșu.

Suntem recunoscători lui Andrei Roșu și echipei Filgud pentru încredere și susținerea misiunii Instant Factoring de a crea un impact pozitiv în viața antreprenorilor și a companiilor mici aflate la început de drum și de a le ajuta să treacă la următorul nivel. Andrei va împărtăși cu noi cum putem aplica în antreprenoriat și în viața noastră profesională principiile de înaltă performanță pe care le-a descoperit prin propria experiența și care i-au adus succes ca sportiv”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

“La linia de start, încrezător” își propune să fie…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img