iulie23 , 2024

Tomac, Drulă și Ludovic Orban și-au făcut alianță de dreapta. Cât au în sondaje?

Related

Sharestiri romania

Partidului Mişcarea Populară a votat pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei. Decizia a fost votată cu unanimitate de către structura naţională de conducere a PMP, iar preşedintele Eugen Tomac a fost mandatat să reprezinte PMP în relaţia cu cele două partide.

„În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut şi nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcţii, dintr-un raţionament simplu – PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD şi nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă.

 O alianţă de dreapta este singura soluţie pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianţa neputinţei, formată din cele două partide de la guvernare”, a declarat preşedintele PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, conform unui comunicat de presă al formaţiunii.

Tomac, Drulă și Ludovic Orban și-au făcut alianță de dreapta. Cât au în sondaje?

Un ultim sondaj arată intenția de vot al partidelor.  Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri ar obține: 
PSD – 30%, PNL – 20%, AUR – 20%, USR – 14%, UDMR – 5%. 

PNP are 4%, iar Forța Dreptei doar 1%.

Citește și: Ce procente au PSD, PNL, AUR și USR în sondaje. Creșteri, dar și scăderi de 8% în ultimii doi ani

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img