iulie23 , 2024

Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură de la Universitatea Craiova

Related

Share


Eşecul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-3, i-a fost fatal lui Corneliu Papură, care nu va mai sta pe banca tehnică a Universităţii Craiova la meciul următor, cu Rapid Bucureşti, programat duminică, de la ora 20.30, în Giuleşti. Mihai Rotaru şi Corneliu Papură au convenit să nu mai continue colaborarea la nivelul primei echipe, după ce finanţatorul apelase într-un moment de criză la antrenorul formaţiei secunde, singurul cu licenţă PRO din cadrul clubului din Bănie.

Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură de la Universitatea Craiova

Adus la cârma primei echipe a Universităţii Craiova, din postura de antrenor al „satelitului”, după plecarea inopinată a lui Laurenţiu Reghecampf, Corneliu Papură a înregistrat o victorie, trei egaluri şi o înfrângere pe banca tehnică a „juveţilor”, fiind puternic contestat de suporterii de pe „Ion Oblemenco” la meciul cu Petrolul. Lui Corneliu Papură i s-a cerut demisia vehement din momentul în care oaspeţii au marcat golul de 2-0, iar la finalul partidei antrenorul nu a venit să ofere un răspuns sau o explicaţie, trimiţându-l la flash-interviuri şi la conferinţa de presă tot pe secundul Dragoş Bon.

Nu mai puţin de 13.000 de spectatori au fost prezenţi la meciul cu Petrolul Ploieşti. Doar că, jumătate dintre aceştia au părăsit arena cu aproape o jumătate de oră înainte de finalul partidei, extrem de dezamăgiţi de prestaţia alb-albaştrilor şi de rezultat.

Mihai Rotaru îşi doreşte să aducă un antrenor străin

În acest moment, Universitatea Craiova este în căutarea unui nou antrenor principal, dorinţa finanţatorului Mihai Rotaru fiind să aducă pe cineva de peste hotare. Dacă nu va fi parafată o înţelegere cu un nou tehnician până la meciul cu Rapid, în Giuleşti va sta pe bancă secundul lui Corneliu Papură, Dragoş Bon, cel care a mai avut rolul de interimar în câteva rânduri, conform informațiilor ProSport.

„E greu să tragi concluzii. Nu am avut o seară deloc așa cum ne-am dorit, cum ne-am așteptat. Am fost departe de ceea ce ne-am propus, de ce ne-am dorit. Nu ne-a ajutat nici măcar echilibru mental. Universitatea Craiova nu pierduse pe teren propriu, aici se digeră greu înfrângerile propriei echipe, dar sper ca ce s-a întâmplat în seara asta să fie un accident.

Fanii au avut o reacție corectă astăzi, ne-au susținut chiar dacă jocul nostru nu a fost cel așteptat de ei, nici rezultatul nu a fost de partea noastră. Au fost alături de noi, ne-au susținut. E normal ca la final să fie supărați, să aibă frustrări. Le înțeleg perfect reacția, dar chiar ne-au susținut și au încercat să ne împingă de la spate. E vina noastră. Domnul Corneliu Papură (n.r. face echipa de start). Nu am discutat cu el la cald, suntem într-o stare tensionată. Nici nu ne-am întâlnit. E un om echilibrat și va face analiza. Noi suntem principalii vinovați. Asta a fost o decizie pur tehnică, nu este medicală (n.r. lăsarea lui Elivr Koljic în afara lotului). Este o decizie tehnică. (Vă gândiți să vă dați demisia?) Astea sunt lucruri ce nu se pot discuta acum. Nu cred că este corect și nici momentul să vorbesc despre așa ceva”, a spus Dragoș Bon la finalul meciului cu Petrolul.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img