iulie23 , 2024

Problemele care îi dau bătăi de cap Ancăi Dinicu: „Eu le am pe toate”. Actrița este nevoită să își țină poftele în frâu, din cauza intoleranțelor alimentare cu care se confruntă: „Am descoperit pe la 20 și ceva de ani”

Related

ShareIn articol:


Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, fiind plăcută de oameni pentru talentul său, dar și pentru simțul umorului de care a dat întotdeauna dovadă.

Totuși, deși a apărut mereu extrem de glumeață și zâmbitoare în fața publicului, puțini cunosc problemele cu care actrița s-a confruntat, de-a lungul anilor, în ceea ce privește consumul unor anumite alimente.

Anca Dinicu, nevoită să se abțină de la mâncare

Anca Dinicu a fost întotdeauna extrem de sinceră cu publicul, dezvăluind atât lucruri bune din viața sa, cât și unele mai puțin plăcute.
De curând, frumoasa actriță a dezvăluit câteva probleme care i-au dat mari bătăi de cap, de-a lungul anilor. Vedeta a mărturisit că, din păcate, trebuie să se abțină de multe ori de la unele feluri de mâncare, căci trebuie să ocolească o mulțime de alimente la care are intoleranță. Anca a povestit că nu poate consuma lactate, dar nici prea multe fructe, căci îi provoacă alergii.  

„Sunt alergică și la lactate.

Eu le am pe toate. Am alergie la toate fructele, mai puțin mere și pere. Am foarte multe intoleranțe, dar am început să învăț să trăiesc cu ele și nu pot să spun că nu mai mănânc absolut nimic din ce nu am voie, dar încerc să țin sub control. Cât mai puține. Adică să gust, dar să nu mănânc tot calupul de brânză. Iau câte o bucățică să îmi fac pofta”,

a declarat Anca Dinicu pentru Ego.ro.

Citește și: ”Dumnezeu face minuni” Ce se întâmplă cu Valentin Sanfira, după accidentul suferit în Italia? Soția sa a rămas fără cuvinte când l-a văzut așa pe artist: ”Nu pot să cred!”

Citeste si:

Citeste si: Poveste de dragoste încheiată cu polițiști și apartament în flăcări. Soția apela la 112, iar soțul incendia locuința- stirilekanald.ro

Celebra actriță a mărturisit că, de ani buni, se confruntă cu o mulțime de intoleranțe și alergii, din cauza cărora a fost nevoită să renunțe la o multe alimente și ingrediente care îi dăunează. Anca Dinicu a povestit că nu a avut dintotdeauna aceste probleme, ci le-a descoperit abia în jurul vârstei de 20 de ani, când și-a dat seama că, după ce consuma anumite alimente, reacțiile adverse apăreau pe corpul său.

„Bănuiesc că le-am dezvoltat în timp. Când eram mică nu aveam nicio problemă și după care le-am…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img