iulie15 , 2024

Panică la Kremlin. Vladimir Putin ar fi făcut stop cardiac

Related

Sharestiri romania

Se pare că Vladimir Putin a suferit un „stop cardiac” în apartamentul său privat din Moscova duminică seara, anunță un canal Telegram.

Un canal Telegram despre care se crede că este condus de un fost insider al Kremlinului a raportat incidentul spunând că liderul rus a fost găsit de gardieni întins pe podea, cu „ochii dați peste cap”.

Medicii au fost chemați imediat și ulterior au pus și diagnosticul: stop cardiac.

Putin a fost apoi mutat într-o unitate medicală specială construită în apartament, unde a fost supus terapiei intensive, susține surse.

Zvonurile privind stopul cardiac vin în urma speculațiilor persistente cu privire la sănătatea lui Putin, pe fondul unei o afecțiuni medicale ascunsă mult timp, scrie express.co.ukCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img