iulie23 , 2024

(P) Echipamente și materiale didactice în valoare de 7,5 milioane lei. Cum se pot înscrie școlile

Related

Sharestiri romania

Kaufland România investește în educația noilor generații prin campania „Viitorul începe acum”. În perioada 4 octombrie – 28 noiembrie 2023, clienții Kaufland susține școlile din România cu punctele de pe bonurile de cumpărături. 

Pentru a participa, școlile din întreaga țară sunt invitate să se înscrie în campanie până pe 28 noiembrie 2023, accesând platforma www.viitorulincepeacum.ro.

Cei care vor să se implice în modernizarea și tehnologizarea sălilor de clasă o pot face astfel:

  • Fiecare bon de cumpărături de la Kaufland, în valoare de minimum 50 de lei, reprezintă un punct pe care clienții îl pot oferi școlii pe care o susțin. Bonul va acumula puncte extra la achiziționarea fiecărui produs marcat la raft cu simbolul campaniei.
  • Clientul trimite bonul către școală, care îl va înregistra pe platforma viitorulincepeacum.ro, pusă la dispoziție de Kaufland.
  • Astfel, școala acumulează puncte, care ulterior pot fi schimbate în echipamente și materiale didactice esențiale: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, echipamente sportive și altele.

Kaufland România și partenerii săi investesc în educație, pentru a asigura un…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img