iulie23 , 2024

Maria Iordănescu A Revenit La TV După O Pauză De șase Luni. De Ce A Lipsit De Pe Micul Ecran: „Fericită Că M-am întors”

Related

Share


Maria Iordănescu, care e fiica lui Anghel Iordănescu, s-a alăturat postului de televiziune Prima TV în iunie 2021.În ultimele șase luni, ea nu a mai prezentat Știrile din Sport, căci a fost în concediu de maternitate. În luna mai a născut o fetiță perfect sănătoasă, a cărui chip nu l-a arătat public până acum.

„Aştept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă”

Cu zâmbetul pe buze, în weekend, Maria Iordănescu a revenit pe micul ecran, în weekend, la știri. Îmbrăcată într-o rochie bleu, ea a transmis pe Instagram: „Sunt fericită că m-am întors”. Înainte de apariția ei din weekend, ea recunoștea pentru Pagina de Media că abia aștepta momentul revenirii ei la muncă.

„Aştept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă. Am plecat cu greu, mi-am luat la revedere în lacrimi de la colegi, deşi ştiam că mă voi întoarce repede. A venit, în sfârşit, şi momentul acesta pe care l-am aşteptat toată perioada în care am stat acasă. Sincer, mă uităm cu jind la colegii mei la televizor aşteptând momentul întoarcerii”, a spus prezentatoarea.

maria-iordanescu-a-revenit-la-tv-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

CAZUL ALEXANDRA. Spitalul Mavromati din Botoșani, unde a murit tânăra gravidă Alexandra, are asigurarea de malpraxis la compania falimentară Euroins. Ce se va întâmpla

Recomandări

CAZUL ALEXANDRA. Spitalul Mavromati din Botoșani, unde a murit tânăra gravidă Alexandra, are asigurarea de malpraxis la compania falimentară Euroins. Ce se va întâmpla

Înainte de a semna cu Prima TV, Maria Iordănescu a prezentat la Cluj ştirile sportive de la Look Sport +, după ce p perioadă a lucrat ca reporter la Antena Stars.

Maria Iordănescu are o fetiță cu Teodor Măgureanu

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. De la cununia religioasă a fiicei lui Anghel Iordănescu nu a lipsit Gigi Becali. Rochia ei de mireasă a fost una spectaculoasă, cu o trenă lungă de șapte metri. Și buchetul de mireasă a fost unul special, din trandafiri albaștri, asortat cu rochiile domnișoarelor de onoare.

Cei doi au devenit părinți în mai 2023. „Bine ai venit pe lume totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea oferi viața 19.05“, a scris fiica lui Anghel Iordănescu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Povestea de iubire dintre Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu

Maria Iordănescu a fost convinsă de Teodor încă din prima lor lună de relație….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img