iulie23 , 2024

Cum Arată Acum Corina, Fosta Soție A Lui Marian Drăgulescu. A Pozat Chiar și în Costum De Baie

Related

Share


Dincolo de cariera lui sportivă, Marian Drăgulescu a fost căsătorit prima dată cu Larisa Drăgulescu, alături de care are doi copii, un băiat și o fată. Din păcate, cei doi nu s-au înțeles și au ajuns la divorț. Sportivul a încercat ulterior să își găsească fericirea în brațele Corinei. Mariajul lor nu a durat prea mult, iar în 2019 s-au separat legal.

Corina și Marian Drăgulescu au divorțat la notar

„Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!”, a spus Marian Drăgulescu, la Antena Stars. La sfârșitul lui 2018, Marian și Corina au făcut terapie de cuplu, însă n-au mai putut salva mariajul nici măcar cu ajutor specializat. Cu prima soție, el mai păstrează legătura, dar cu Corina vorbește foarte rar.

„Larisa este mama copiilor noştri, aşa că bineînţeles că păstrez legătura cu ea şi discutăm despre ei. Şi cu Corina ţin legătura, dar îţi dai seama că foarte rar, pentru că fiecare are treaba lui acum, are altă familie.”, a spus el pentru Click, în 2022.

După divorțul de Marian Drăgulescu, Corina a dispărut din lumina reflectoarelor, însă ea e acum foarte activă pe Facebook și pe Instagram. Postează foarte des fotografii din vacanțele în care merge, atât și România, cât și în străinătate.

INTERVIU Mircea Cărtărescu: „Iohannis nu a avut nicio contribuție pozitivă la mediul politic românesc”. Ce se poate întâmpla în ”alegerile pe care le așteptăm cu angoasă, cu toții”

Recomandări

INTERVIU Mircea Cărtărescu: „Iohannis nu a avut nicio contribuție pozitivă la mediul politic românesc”. Ce se poate întâmpla în ”alegerile pe care le așteptăm cu angoasă, cu toții”

De curând a fost la Istanbul, acolo unde s-a pozat în locații emblematice. Îmbrăcată într-o rochie verde, mulată, fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a pus în evidență silueta. Nu s-a ferit să pozeze nici în costume de baie, pe timpul verii.

corina-fosta-sotie-marian-dragulescu-10Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce au ajuns la divorț Corina și Marian Drăgulescu

În iunie 2018, cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familia lor. Cei doi au recunoscut că au fost la un pas de divorț, separarea legală având loc un an mai târziu, și că au apelat la ajutorul specialiștilor.

„El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img