iulie23 , 2024

Arabi israelieni, arestați din cauza postărilor despre Gaza pe rețelele de socializare

Related

Share


Duminica, 22 Octombrie 2023, ora 23:09

1588 citiri

Arabi israelieni, arestați din cauza postărilor despre Gaza pe rețelele de socializare

Cântăreața Dalal Abu Amneh/ FOTO; royanews.tv

Zeci de cetățeni arabi ai Israelului au fost arestați în legătură cu postările pe rețelele sociale despre războiul din Gaza, informează BBC.

Printre aceștia se numără și un cunoscută cântăreță și influenceriță din Nazaret, Dalal Abu Amneh, care a fost ținută în custodia poliției timp de două zile înainte de a fi eliberată miercuri pe cauțiune. Acum este în arest la domiciliu până luni.

Potrivit avocatului ei, Abeer Baker, Dalal a fost acuzată de „comportament perturbator” de către ofițerii de poliție, care au spus că postările ei ar putea incita la violență în rândul adepților ei.

Postarea care a atras atenția poliției a fost o imagine a drapelului palestinian cu deviza arabă: „Nu există niciun învingător decât Dumnezeu”.

Baker spune că artista, care este bine cunoscută în lumea arabă pentru cântecele sale despre moștenirea palestiniană, își exprima un sentiment religios. Autoritățile israeliene au interpretat postarea cântăreței ca un apel la arme pentru palestinieni.

De la începutul războiului dintre Israel și Hamas, poliția din Israel a adoptat ceea ce ei numesc o „politică de toleranță zero” față de activitatea de pe rețelele de socializare considerată a exprima sprijinul pentru Hamas, un grup…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img