iulie23 , 2024

„Abia aștepți să te întorci la FCSB să demonstrezi ce poți?”. Cum a reacționat Alexandru Musi, puștiul exilat de Gigi Becali la Petrolul Ploiești, dar care face senzație în Superliga

Related

Share


„Abia aștepți să te întorci la FCSB să demonstrezi ce poți?”, așa a sunat întrebarea pe care un reporter i-a adresat-o lui Alexandru Musi, imediat după Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, partidă disputată în runda cu numărul 13 din Superliga. Atacantul în vârstă de 19 ani al „lupilor” galbeni, care este împrumutat de la clubul lui Gigi Becali, a oferit un răspuns elegant.

Cum a reacționat Alexandru Musi, puștiul exilat de Gigi Becali la Petrolul Ploiești, dar care face senzație în Superliga, la întrebarea: „Abia aștepți să te întorci la FCSB să demonstrezi ce poți?”

Duminică, 22 octombrie, în etapa a 13-a din Superliga, Petrolul Ploiești a obținut o victorie mare în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 3-1. Pentru „lupii galbeni” au înscris Alexandru Musi, Gicu Grozav și Marian Huja, în timp ce pentru gazde a punctat Kurtic, din penalty. Mulțumită acestui succes, Petrolul a revenit pe 6 în clasament, loc de play-off, cu 19 puncte.

La finalul confruntării, în fața reporterilor și-a făcut apariția și tânărul atacant Alexandru Musi, care după împrumutul la Petrolul Ploiești a început să traverseze cea mai bună perioadă a carierei.

Vârful celor de la FCSB, în vârstă de doar 19 ani, i-a răsplătit pe „lupi” în acest sezon cu 3 goluri și 3 pase decisive, pe care le-a reușit în 13 meciuri.

Una dintre întrebările adresate lui Alexandru Musi la flash-interviu a fost: „Abia aștepți să te întorci la FCSB să demonstrezi ce poți?”.

În ciuda faptului că este foarte tânăr, Musi și-a gestionat emoțiile corespunzător și a oferit un răspuns elegant: „Nu pot să răspund la întrebarea asta!”.

Cum a comentat victoria importantă obținută pe terenul Universității Craiova

Petrolul Ploiești s-a apropiat la doar 4 puncte de poziția a 3-a din Superliga, ocupată de Rapid București, cu 23 de puncte.

„Eu zic că victoria asta e foarte importantă, am făcut numai egaluri în ultima perioadă. Sper la mai multe. Îmi pare rău că nu pot să joc, de asta m-am apucat de fotbal, să fac spectacol pentru mine, pentru familia mea.

Suporterii sunt minunați, la fiecare meci ne susțin. Vreau să le mulțumesc că m-au primit și ei foarte bine. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să ne antrenăm foarte bine. Dacă o să fiu băgat în teren o să dau totul”, a mai declarat Alexandru Musi, după Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești 1-3.

400.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi, potrivit Transfermarkt. În runda următoare din Superliga, Petrolul va primi vizita celor de la FCSB. Partida e programată sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:30.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img