iulie23 , 2024

Un bărbat din Galați a ajuns după gratii pentru că și-a amenințat fosta iubită, i-a omorât pisica cu o sabie și i-a rănit grav câinele

Related

Sharestiri romania

Un bărbat de 53 de ani din județul Galați a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fosta iubită, căreia i-a omorât pisica cu o sabie și i-a rănit grav câinele. Într-o criză de furie, bărbatul a năvălit, fără drept, peste fosta concubină în locuiță și a fost scos de acolo în cătușe de polițiști, informează Agerpres.

Incidentul a avut loc, zilele acestea, în județul Galați. 

“Un bărbat de 53 de ani din comuna Bălăbăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat fără drept în locuinţa fostei concubine. A ameninţat-o cu acte de violenţă, apoi a atacat cu o sabie animalele de curte. A omorât o pisică şi a rănit grav un câine. La sosirea poliţiştilor, bărbatul a fost somat să arunce arma, iar agenţii l-au încătuşat şi l-au dus la secţia de poliţie”, a transmis, pentru sursa citată, IPJ Galaţi.

Individul este acuzat acuzat de ameninţare, violare de domiciliu, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

 

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img